Ambulacepost Helmond

Welkom op de webpagina over de bouwvoortgang van de ambulancepost in Helmond. De ambulancepost van GGD Brabant-Zuidoost in Helmond verhuist eind 2024 naar de Deltaweg. Op deze strategische locatie wordt een nieuwe duurzame en energievriendelijke post gebouwd, waardoor de bereikbaarheid van ambulancezorg in Zuidoost-Brabant gewaarborgd blijft.

De huidige ambulancepost aan de Lage Dijk 4 in Helmond is verouderd en renovatie bleek niet haalbaar. De locatie aan de Deltaweg is direct beschikbaar en past binnen het bestemmingsplan. Dit moderne pand, gebouwd met een houten ecologisch skelet, zal gasloos zijn en het plan is om de bouw eind 2024 af te ronden, aangezien het huurcontract van de GGD op de Lage Dijk dan ten einde komt. Dit project vereist een snelle en daadkrachtige aanpak. Het behoud van de ambulancepost in Helmond is essentieel voor de beschikbaarheid van tijdige ambulancezorg voor de lokale bewoners.

Voortgang bouw ambulancepost Helmond

Het team van Bouwbedrijf van Gerven is buitengewoon trots dat we zijn geselecteerd om dit bouwproject te realiseren. Met toewijding en vakmanschap streven we naar een uitstekend eindresultaat dat voldoet aan de hoogste normen.

Deze webpagina dient als een communicatiekanaal waarmee we onze belanghebbenden op de hoogte houden van de voortgang van de bouw. Regelmatige delen we updates over de ontwikkelingen op de bouwplaats.

Het is echter belangrijk op te merken dat vanwege veiligheidsredenen de bouwplaats niet toegankelijk is voor het publiek. We vragen om uw begrip en medewerking in deze kwestie, omdat de veiligheid van ons team en alle betrokkenen voorop staat.

Samen streven we naar een succesvolle afronding van dit project!

In opdracht van: 

Overzicht projectvorderingen

Storten begane grondvloer

Wapening

Isolatie

Grondwerk

Start grondwerk

3D beelden – Verheijen-Smeets Architecten

Betrokken adviseurs

Graag stellen we u voor aan de betrokken adviseurs voor de bouw van de Ambulancepost in Helmond. Het ontwerp van het pand is afkomstig van Verheijen Smeets Architecten uit Tegelen. Beerkens Advies heeft uitgebreide kennis en expertise op het gebied van duurzaam en gezond bouwen, bouwbegeleiding en coördinatie. Poeth Technisch Adviseurs biedt waardevolle technische expertise, terwijl Adviesbureau Van Meijl-Verhaegh verantwoordelijk is voor de constructieve gegevens. Samen vormen zij een deskundig team dat een integrale rol speelt in het voorproces van de realisatie van de Politiepost in Leende, waarbij zij hun expertise en knowhow combineren om een hoogwaardig projectresultaat te waarborgen.

Ervaring in houtbouw

Bij Bouwbedrijf Van Gerven hebben we expertise in houtbouw, een bouwmethode die bekend staat om zijn duurzaamheid, snelheid en veelzijdigheid. Houtbouw biedt niet alleen een milieuvriendelijke optie, maar levert ook constructies van hoge kwaliteit op met uitstekende isolatiewaarden.

We zijn trots op onze ervaring en vakmanschap in het gebruik van houtskeletbouwtechnieken, die ons in staat stellen om projecten te realiseren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en efficiëntie.

Voor meer informatie over onze expertise in houtbouw en om enkele van onze referentieprojecten te bekijken, nodigen we u uit om onze speciale pagina over houtskeletbouw te bezoeken op: Bouwbedrijf Van Gerven – Houtskeletbouw. Ontdek hoe wij met trots innovatieve en duurzame oplossingen bieden voor uiteenlopende bouwbehoeften.