Over ons

Een écht familiebedrijf

In 1939 is het allemaal begonnen, Piet van Gerven richtte Bouwbedrijf van Gerven op. Zijn zoon Jan van Gerven heeft na 30 jaar leiding geven in 2000 de scepter overgedragen aan zijn schoonzoon Erwin van Lieshout.

Bouwbedrijf van Gerven is en blijft daarmee een écht familiebedrijf.

De directie: Erwin van Lieshout en Bart van Doren

Uw partner in de bouw

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een middelgroot bouwbedrijf met meer dan dertig vaste medewerkers. Door de jaren heen hebben wij talloze bouwprojecten gerealiseerd voor een groot aantal opdrachtgevers en is Bouwbedrijf van Gerven daarmee een begrip in de regio.

Of het nu om projectmatige woningbouw of bedrijfshuisvesting gaat, maatschappelijk vastgoed of luxe villa, een particuliere verbouwing of grootschalige transformatie… bij ons is uw project in goede handen.

Particulier of zakelijk… bij Bouwbedrijf van Gerven maken wij hierin geen onderscheidt. Met u als klant gaan wij samen op zoek naar een zo’n efficiënt en duurzaam mogelijke invulling van uw huisvestingsvraagstuk. Met onze jarenlange ervaring, vakmanschap en no-nonsense mentaliteit weten wij ieder project tot een succes te maken.

Naast het realiseren van bouwprojecten zijn wij ook actief als projectontwikkelaar. Bij verschillende Vinex- en inbreidingslocaties in de regio, hebben wij veel huishoudens de laatste jaren kunnen voorzien van een fijn thuis in een nieuwe en veilige leefomgeving. Vanzelfsprekend worden hierbij alle woningen ontwikkelt volgens de laatste strenge eisen op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid.

Om een indruk te krijgen van alle mogelijkheden en voor een greep uit onze gerealiseerde projecten… bekijk onze site.

Bouwbedrijf van Gerven… uw partner in de bouw!

Menu