Over ons – Bouwbedrijf van Gerven

Wij zijn Bouwbedrijf van Gerven

Bouwbedrijf van Gerven is van een traditioneel familiebedrijf uitgegroeid tot een moderne bouwonderneming. Met een compacte organisatie en een hecht team van vakmensen werken wij in de regio Zuid-Nederland aan nieuwbouw, verbouw, transformaties, houtskeletbouw, onderhoud en restauratieprojecten.

Dit doen wij in eigen beheer of in opdracht van o.a. ontwikkelaars, woningcorporaties, particulieren en gemeenten. Hebben wij na het zien van onze website uw interesse? Kom gerust eens langs voor een kennismaking en bespreek met ons de mogelijkheden voor uw bouwplannen….de koffie staat voor u klaar!

Een écht familiebedrijf

In 1939 is het allemaal begonnen, Piet van Gerven richtte Bouwbedrijf van Gerven op. Zijn zoon Jan van Gerven heeft na 30 jaar leiding geven in 2000 de scepter overgedragen aan zijn schoonzoon Erwin van Lieshout.

Bouwbedrijf van Gerven is en blijft daarmee een écht familiebedrijf.

De directie: Erwin van Lieshout en Bart van Doren

Uw partner in de bouw

Inmiddels is Bouwbedrijf van Gerven uitgegroeid tot een middelgroot bouwbedrijf, met circa veertig vaste medewerkers. Door de jaren zijn talloze bouwprojecten gerealiseerd voor een groot aantal opdrachtgevers. Daardoor is Bouwbedrijf van Gerven een begrip in de regio.

Of het nu om projectmatige woningbouw of bedrijfshuisvesting gaat, maatschappelijk vastgoed of villabouw, een particuliere verbouwing of bouwkundige transformatie… bij ons is uw project in goede handen.

Particulier of zakelijk… bij Bouwbedrijf van Gerven wordt hier geen onderscheidt in gemaakt. Met u als klant gaan wij samen op zoek naar een zo’n efficiënt en duurzaam mogelijke invulling van uw huisvestingsvraagstuk. Met onze jarenlange ervaring, vakmanschap en no-nonsense mentaliteit weten wij ieder project tot een succes te maken.

Naast het realiseren van bouwprojecten zijn wij ook actief als projectontwikkelaar. Bij verschillende Vinex- en inbreidingslocaties in de regio, hebben wij veel huishoudens de laatste jaren kunnen voorzien van een fijn thuis in een nieuwe en veilige leefomgeving. Vanzelfsprekend worden hierbij alle woningen ontwikkelt volgens de laatste strenge eisen op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid.

Om alle mogelijkheden te bespreken komt Bouwbedrijf van Gerven graag met u in contact.

Bouwbedrijf van Gerven, uw partner in de bouw!

Nu bouwen aan morgen

Op een deugdelijk fundament, is het goed bouwen. Dat bewijst de historie van ons bouwbedrijf. Erwin van Lieshout voert inmiddels samen met Bart van Doren de directie van ons bedrijf. Samen met alle medewerkers van Bouwbedrijf van Gerven bouwen zij aan de toekomst; om op die manier aan een nog rijkere bouwhistorie te werken. Dit doen zij met het oog op een aantal uitdagingen en ambities. 

De bouw staat voor grote verduurzamingsopgaven. Met de Europese Klimaatwet zet de EU zich in om het eerste CO2 neutrale continent te zijn in 2050. De gebouwde omgeving is verantwoordelijk voor 38% van de gehele Nederlandse CO2 uitstoot (emissie). Van deze emissie is 27% gerelateerd aan het energiegebruik van het gebouw. De overige 11% is gerelateerd aan het materiaalgebruik en het bouwproces.

Focuspunten

Verschillende opgaven hebben verschillende focuspunten. Zo ligt de focus bij bestaande bouw op het verlagen van het energieverbruik. Bij het renoveren van bestaande bouw en bij nieuwbouw ligt de focus op het toepassen van hernieuwbare bouwmaterialen (hout ed.).

Bouwbedrijf van Gerven heeft de ambitie om CO2 neutraal te bouwen in 2050. Om klimaatverandering en verdere belasting van de aarde tegen te gaan, moeten we op een andere manier gaan bouwen. Niet alleen energieneutraal, maar ook stikstofarm, circulair en natuur inclusief. Inmiddels hebben wij de eerste circulaire en houtbouw projecten succesvol gerealiseerd.

Over ons - Bouwbedrijf van Gerven

Houtskeletbouw ambulancepost – Landgraaf

Bouwbedrijf van Gerven - Toekomstbouw

Circulair horecapand Mrs. Park – Eindhoven