Vacatures

Kopersbegeleider / werkvoorbereider

Wij kunnen een heel pleidooi houden hoe leuk het is om bij Bouwbedrijf van Gerven te komen werken….een hele dagindeling schetsen van opstaan tot naar bed gaan….maar waarom kom je dit niet gewoon zelf ervaren!?  

Ben jij die enthousiaste en gedreven kopersbegeleider / werkvoorbereider en wil jij werken in een fijne informele werkomgeving? Haal jij je motivatie uit een tevreden klant en een gestroomlijnd proces?

Dan komt Bouwbedrijf van Gerven graag in contact met jou!

Jouw functie?

Als kopersbegeleider / werkvoorbereider ben je bij ons de spin in het web voor het gehele kopers- en uitvoeringstraject.

Je vindt het leuk om het contact te onderhouden met particuliere kopers en om hun woonwensen in vervulling te laten gaan. Als persoonlijk kopersbegeleider ben je klantgericht, behulpzaam, sociaal en communicatief vaardig. Doordat je als kopersbegeleider volledig geïnformeerd bent van alle specifieke wensen, weet je deze naadloos te verwerken tijdens het werkvoorbereidingstraject.

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de inkoop, het controleren van tekenwerk, het opstellen en bewaken van de planning, bewaak je de kosten en zie je toe op de kwaliteit van het werk. Je bent de contactpersoon voor onderaannemers en leveranciers en onderhoudt het contact met kopers gedurende de uitvoeringsfase. Uiteindelijk verzorg je de vooropnames en opleveringen van de woningen. Dit alles doe je natuurlijk niet alleen maar samen met jouw uitvoeringsteam!

Wij bieden?

 • Een veelzijdige fulltime functie;
 • Arbeidsvoorwaarden conform UTA Bouw cao;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Continuïteit en toekomstperspectief;
 • Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • Werken binnen een sociaal, betrokken familiebedrijf;
 • Zowel beginnende als meer ervaren kandidaten nodigen wij uit te reageren op deze vacature.

Wat verwachten we van jou?

 • Je beschikt over een afgeronde MBO of HBO opleiding Bouwkunde;
 • Je bent woonachtig in de regio;
 • Je bent een teamplayer en communicatief vaardig;
 • Je bent trots op het werk dat je doet;
 • Enige ervaring met Autocad en/of BIM programma’s zoals Revit en Solibri is mooi meegenomen.

Onze organisatie

Bouwbedrijf van Gerven bestaat al meer dan 80 jaar en is een echt familiebedrijf. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een middelgroot bouwbedrijf met ruim dertig vaste collega’s. Wij hebben talloze bouwprojecten met succes gerealiseerd voor een groot aantal opdrachtgevers en zijn daarmee een begrip in de regio.

Wij zijn actief in de projectmatige woningbouw, bedrijfshuisvesting, maatschappelijk vastgoed, particuliere verbouwingen, villabouw en grootschalige transformaties.

Naast het realiseren van bouwprojecten zijn wij ook actief als projectontwikkelaar en ontwikkelen en verkopen onze eigen projecten.

Heb je interesse?

…en wil jij samen met ons bouwen aan mooie projecten maar ook aan de toekomst van ons bedrijf?

Mail dan jouw sollicitatie met korte motivatie en Curriculum Vitae naar Freddy Janssen:  Freddy@bouwbedrijfvangerven.nl