32 woningen De Korenackers te Heeze

Op deze pagina vindt je informatie over de bouw van het plan de Korenackers in Heeze. De laatste nieuwtjes en foto’s worden hier gedeeld, zodat jij gemakkelijk vanuit thuis de vorderingen op de bouwplaats kunt volgen van jouw nieuw te bouwen woning. De bouw van een nieuwbouwwoning neemt de nodige tijd in beslag, hiervoor is even geduld nodig. Maar wat gebeurt er allemaal in die maanden? Het bouwproces doorloopt 3 fases: de ruwbouw-, de afbouwfase en de oplevering.

Fase 1: de ruwbouw

Het woord zegt het eigenlijk al, dit is de ‘ruwe bouw’ van de woning. Onder ruwbouw vallen bijvoorbeeld de fundering, vloeren met het leidingwerk, dragende muren, de gevels en het dak. Als de ruwbouwfase is afgerond, is de nieuwbouwwoning wind- en waterdicht.

Fase 2: de afbouw

De afbouwfase draait om de afwerking van de woning. Denk bij de afbouw aan het plaatsen van de binnenwanden, aanbrengen van de dekvloeren, het behangklaar maken van de wanden en het spackspuiten van plafonds en het plaatsen van de binnendeurkozijnen met binnendeuren. Maar ook het plaatsen van de trappen, het aanbrengen van de installaties zoals de warmtepomp het ventilatiesysteem en elektra. En last but not least wordt het tegelwerk en het sanitair aangebracht.

Fase 3: de oplevering

De laatste fase bij de bouw van een nieuwbouwwoning is de oplevering. Tijdens de oplevering loop je samen met ons de woning rond om te controleren of alle werkzaamheden correct zijn uitgevoerd. Hierna vindt de sleuteloverdracht plaats. Je bent dan officieel eigenaar van de woning. Het verder afwerken en inrichten van je nieuwe woning kan beginnen!

Bij Vereniging Eigen Huis kun je een Opleveringskeuring boeken. Een onafhankelijke bouwkundige loopt je nieuwbouwwoning kritisch na op bouwkundige gebreken.

Overzicht projectvorderingen

Metselwerk is gestart bij de rijwoningen

Verdiepingsvloeren gelegd kavel 23 en 24 

Breedplaatvloeren gelegd 5 patiowoningen

Stort 1e verdieping vloer kavels 19 t/m 22

Begane grondvloer gestort 8 vrijstaande woningen

Verdiepingsvloer eerste verdieping geplaats kavel 9 t/m 13

8 vrijstaande woningen – bgg vloer  klaar voor stort

Kavel 1-8 eerste kozijnen geplaatst

Kavel 1-8 eerste verdiepingsvloer gestort 

Verdiepingsvloer eerste verdieping geplaats kavel 1 t/m 8

Lijmen kalkzandsteen wanden

Stort van de begane grond

Aanvullen rondom en bouwput 

Lucht beelden/stort deel 2

Storten fundering

Bekisting fundering

Grondwerk deel 2

Start grondwerk 

Overzicht bouwrijp maken  (Bulders Oost)

100% verkocht & vergunning onherroepelijk

Heeft het goede nieuws jou ook al bereikt? De omgevingsvergunning voor de bouw van plan De Korenackers is onherroepelijk! We kunnen dus beginnen met de bouw! Nog voor de bouwvak gaan we starten met het grondwerk. Uiteraard zijn we hier bijzonder blij mee, dit betekent dat we weer een stapje dichterbij de uiteindelijke oplevering zijn van dit mooie nieuwbouwplan.

Ruimte om te wonen!

In De Korenackers, onderdeel van nieuwbouwwijk De Bulders aan de zuidzijde van Heeze, worden 32 prachtige woningen gerealiseerd. Van rij-woningen tot vrijstaande, van twee-onder-één-kap woningen tot levensloop-bestendige woningen… De Korenackers heeft het allemaal!

Wonen in De Korenackers betekent landelijk wonen in ruime comfortabele woningen. De verschillende gevelkleuren zorgen voor een afwisselend straatbeeld en dorps karakter. Alle woningen krijgen een warmtepomp, worden uiteraard gasloos gebouwd en voldoen aan de laatste strenge energie-eisen volgens BENG.

De Korenackers, een fijne plek om te wonen en te leven!
Korenackers Heeze
levensloopbestendige woning - Korenackers Heeze 2022

Blader door de brochure voor meer informatie over het project!

Menu