Politiepost Heeze-Leende

Welkom op de webpagina over de bouwvoortgang van de politiepost in Leende. In lijn met het huisvestigingsplan van de politie Oost-Brabant wordt er een belangrijke stap gezet: de gezamenlijke huisvesting van de teams Maarheeze en Valkenswaard in één centrale politiepost in Leende. Deze strategische locatie, gelegen in het hart van het werkgebied, is zorgvuldig gekozen om optimale operationele efficiëntie te garanderen. De gemeente Heeze-Leende heeft de opdracht tot realisatie van dit project op zich genomen, waarbij de politie het gebouw zal huren van de gemeente. De bouw, gestart op 24 januari, markeert een nieuwe fase in het versterken van de veiligheidsinfrastructuur, met een geplande ingebruikname in november 2024. Dit moderne pand, gebouwd met een houten ecologisch skelet, zal ongeveer 80 werkplekken huisvesten, waarmee het veiligheidsplein van Leende verder wordt versterkt.

Voortgang bouw Politiepost Leende

Het team van Bouwbedrijf van Gerven is buitengewoon trots dat we zijn geselecteerd om dit bouwproject te realiseren. Met toewijding en vakmanschap streven we naar een uitstekend eindresultaat dat voldoet aan de hoogste normen.

Deze webpagina dient als een communicatiekanaal waarmee we onze belanghebbenden op de hoogte houden van de voortgang van de bouw. Regelmatige delen we updates over de ontwikkelingen op de bouwplaats.

Het is echter belangrijk op te merken dat vanwege veiligheidsredenen de bouwplaats niet toegankelijk is voor het publiek. We vragen om uw begrip en medewerking in deze kwestie, omdat de veiligheid van ons team en alle betrokkenen voorop staat.

Samen streven we naar een succesvolle afronding van dit project!

In opdracht van: 

Overzicht projectvorderingen

Diverse foto’s 

Gevelbekleding gereed, tegelwerkzaamheden en start terreinverharding

Werkzaamheden week 23

Start gipsbeplating en gevelbekleding

Cementdekvloer aangebracht

Start gevelbekleding

Metselwerk gereed

Start cementdekvloeren

Voortgang metselwerk

Drone afbeeldingen week 19 

Start metselwerk

Werkzaamheden week 17

Drone beelden

Dampremmer en botament aanbrengen

Bijgebouw plaatsen 

Houtbouw plaatsen dag 3 (dakelementen)

Houtbouw plaatsen dag 2 (binnenwanden en dakelementen)

Houtbouw plaatsen dag 1 (gevels en binnenwanden)

Voorbereidingen houtbouw

Storten fundering

Fundering bijgebouw gereed & leggen breedplaatvloeren

Start fundering

Voorbereidingen vloer en stelwerkzaamheden

Ontgraven hoofd- en bijgebouw

Kelderwanden uitgepakt

Stort kelderwanden deel 2

Kelderwanden deel 2

Kelderwanden deel 1

Keldervloer 

Ontgraven kelderput

Bronbemaling geplaatst

Officiële startbouw 

3D beelden – Architect Levels-Boonen

Betrokken adviseurs

Graag stellen we u voor aan de betrokken adviseurs voor de bouw van de Politiepost in Leende. Het ontwerp van het pand is afkomstig van Architectenbureau Levels-Boonen uit Wessem. Beerkens Advies heeft uitgebreide kennis en expertise op het gebied van duurzaam en gezond bouwen, bouwbegeleiding en coördinatie. Poeth Technisch Adviseurs biedt waardevolle technische expertise, terwijl Adviesbureau Van Meijl-Verhaegh verantwoordelijk is voor de constructieve gegevens. Samen vormen zij een deskundig team dat een integrale rol speelt in het voorproces van de realisatie van de Politiepost in Leende, waarbij zij hun expertise en knowhow combineren om een hoogwaardig projectresultaat te waarborgen.

Ervaring in houtbouw

Bij Bouwbedrijf Van Gerven hebben we expertise in houtbouw, een bouwmethode die bekend staat om zijn duurzaamheid, snelheid en veelzijdigheid. Houtbouw biedt niet alleen een milieuvriendelijke optie, maar levert ook constructies van hoge kwaliteit op met uitstekende isolatiewaarden.

We zijn trots op onze ervaring en vakmanschap in het gebruik van houtskeletbouwtechnieken, die ons in staat stellen om projecten te realiseren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en efficiëntie.

Voor meer informatie over onze expertise in houtbouw en om enkele van onze referentieprojecten te bekijken, nodigen we u uit om onze speciale pagina over houtskeletbouw te bezoeken op: Bouwbedrijf Van Gerven – Houtskeletbouw. Ontdek hoe wij met trots innovatieve en duurzame oplossingen bieden voor uiteenlopende bouwbehoeften.